Ο Μουρίνιο κατέκτησε την Premier League, χωρίς να είναι ο... "καλύτερος προπονητής"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε κάτι πρωτόγνωρο, αφού κέρδισε το πρωτάθλημα με την Τσέλσι, χωρίς ο ίδιος να κερδίσει ούτε μία φορά τον τίτλο του "καλύτερου προπονητή του μήνα".

Ο Μουρίνιο κατέκτησε την Premier League, χωρίς να είναι ο...  "καλύτερος προπονητής"

Τα επιτεύγματα του Πορτογάλου προπονητή στην μέχρι τώρα καριέρα του είναι πολλά και σημαντικά. Ο Μουρίνιο επέστρεψε πέρσι το καλοκαίρι στην αγαπημένη του Τσέλσι για να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή της Premier League.

Το κατάφερε φέτος λοιπόν, χωρίς ο ίδιος όμως να διακριθεί ως "καλύτερος προπονητής του μήνα" ούτε μία φορά. Ακόμα και για τον μήνα Απρίλιο, στον οποίο η Τσέλσι πήρε κρίσιμα αποτελέσματα στην τελευταία κούρσα του πρωταθλήματος, ο Μουρίνιο δεν αναδείχθηκε προπονητής του μήνα, με τον Νίγκελ Πίρσον (προπονητής της Λέστερ) να του "κλέβει" τον τίτλο.

Αυτή είναι η μόλις δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα χρονικά της Premier League, Η προηγούμενη φορά ήταν την σεζόν 2005-06, πάλι με την Τσέλσι πρωταθλήτρια έχοντας στον πάγκο της τον... Μουρίνιο!

Ο Special One κατέχει την πρωτιά σε αυτό το πολύ ασυνήθιστο στατιστικό και σίγουρα είναι ένα ακόμη στοιχείο που καταδεικνύει την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητας του.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 παίκτες που "κατέστρεψε" ο Ζοζέ Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK