Σούπερ ατάκες Μοράτα για Κόντε και "κράξιμο"!

Ο Άλβαρο Μοράτα δέχτηκε ανελέητη κριτική μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Άρσεναλ όμως δεν πτοείται. Διαβάστε τις απολαυστικές ατάκες που έδωσε μέσω συνέντευξής του στην Marca.

Alvaro Morata of Chelsea during the International Champions Cup 2017 match between soccer clubs Bayern Munich from Germany and Chelsea of England Tuesday, July 25, 2017 in Singapore. (AP Photo/Joseph Nair)
Alvaro Morata of Chelsea during the International Champions Cup 2017 match between soccer clubs Bayern Munich from Germany and Chelsea of England Tuesday, July 25, 2017 in Singapore. (AP Photo/Joseph Nair) AP

Ήταν η πλέον δαπανηρή μεταγραφή της Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι έδωσαν 80.000.000 ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για να τον κάνουν δικό τους και από την πρώτη ημέρα ζει υπό καθεστώς... πίεσης για να αποδείξει πως άξιζε αυτό το υπέρογκο ποσό.

Ο Άλβαρο Μοράτα δεν δείχνει πάντως να "λυγίζει" από το βάρος των απαιτήσεων και το έδειξε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Marca", όπου αναφέρθηκε τόσο στην κριτική που δέχτηκε για το χαμένο του πέναλτι στον τελικό του Community Shield με την Άρσεναλ όσο και για τη σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε.

"Έχω πάρει μέρος σε μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας, έχω παίξει 15 λεπτά σε επίσημους αγώνες... Έχασα ένα πέναλτι και ήδη με σκοτώνουν. Ξέρω πάντως τι με περιμένει, αυτό είναι το τίμημα του να πηγαίνει σε μία ομάδα με τόσα πολλά χρήματα.

Από την πλευρά μου ωστόσο έχω ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα για να γίνομαι καλύτερος κάθε ημέρα", τόνισε ο 25χρονος Ισπανός φορ, ο οποίος αποκάλυψε και το λόγο που επέλεξε Τσέλσι.

"Ήξερα πως ο Κόντε με ήθελε και ένιωθα ότι του χρωστούσα... Ο Κόντε ήταν εκείνος που με είχε πάρει στην Γιουβέντους και μετά έπρεπε να φύγει. Όταν έμαθα ότι ενδιαφέρθηκε για μένα δεν δίστασα".

Ερωτηθείς επίσης για τους φετινούς στόχους του όσον αφορά στο σκοράρισμα, δήλωσε: "Ελπίζω να πετύχω πάνω από 20 γκολ όμως δεν έχω ψύχωση με αυτό το νούμερο. Μπορώ να αλλάξω αυτό το νούμερο για τους τίτλους της ομάδας. Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ αλλά έναν παίκτη μπορούν να τον θυμούνται και για άλλα πράγματα μέσα στον αγώνα".

Photo Credits: AP Photo/Joseph Nair

News 24/7

24MEDIA NETWORK