Τιμπό Κουρτουά, ο νέος Τσεχ της Τσέλσι

Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Πετρ Τσεχ στο πρόσωπο του Τιμπό Κουρτουά. Για τον 19χρονο Βέλγο γκολκίπερ πλήρωσε μια περιουσία ο Αμπράμοβιτς στην Γκενκ.

Reporters via Press Association Images

File Photo: Racing Genk reject offer for Thibaut Courtois

Thibaut Courtois, Racing Genk goalkeeper
Reporters via Press Association Images File Photo: Racing Genk reject offer for Thibaut Courtois Thibaut Courtois, Racing Genk goalkeeper REPORTERS/PRESS ASSOCIATION IMAG

« Λάβαμε μία εξωφρενική προσφορά που δεν μας άφησε επιλογή, από το να τον αφήσουμε να φύγει. Έχω ανάμικτα συναισθήματα για την αποχώρηση του Τιμπό, θα ήθελα να μείνει λίγο περισσότερο καιρό», ανέφερε ο Ντιρκ Ντεγκρέν, αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Βελγίου, με την οποία ο πανύψηλος πορτιέρο έκανε πέρυσι 40 εμφανίσεις.

« Μοιάζει ανήθικο να κάνω προβλέψεις για αυτόν, αλλά από τη στιγμή που θα γίνει παίκτης της Τσέλσι, θα δούμε και ποιό είναι το μέλλον του στην ομάδα», ανέφερε ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ερωτώμενος αν θα συμπεριληφθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Κουρτουά έδειξε να μην αγχώνεται. « Η Τσέλσι με βλέπει ως διάδοχο του Πετρ Τσεχ. Δε θα συμβεί σε ένα ή δύο χρόνια, αλλά σε τρία, τέσσερα, πέντε. Συνεπώς, μπορώ να δουλέψω την ανάπτυξή μου με ηρεμία», είπε ο νέος πορτιέρο της Τσέλσι, ο οποίος φέτος πήρε προαγωγή στην εθνική ανδρών του Βελγίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK