Βίλας Μπόας: "Η Τσέλσι σε κρίση; Ποιά κρίση;"

Έστω κι αν η Τσέλσι βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ, έστω κι αν αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ από το Λιγκ Καπ, ο Αντρέ Βίλας Μπόας παραμένει αισιόδοξος. Και το καταθέτει.

Βίλας Μπόας: "Η Τσέλσι σε κρίση; Ποιά κρίση;"

Ο Πορτογάλος έχει ρεκόρ 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες στον πάγκο των μπλε και είπε πως ο Ρομάν Αμπραβόβιτς υποσχέθηκε να μην τον απολύσει, ακόμη κι αν η ομάδα δεν κερδίσει φέτος κάποιον τίτλο.

« Ασφαλώς κι αν δεν κερδίσουμε κάποιον τίτλο θα είναι αποτυχία, οι παίκτες όμως δεν πρόκειται να χάσουν ποτέ την πίστη τους. Είναι μια διαφορά φιλοσοφίας που υπάρχει, μια παρεξήγηση. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο που θα αρέσει στον κόσμο, όμορφο ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε παιχνίδια. Ελπίζουμε πως θα το κάνουμε», ανέφερε, ενώ δεν έκρυψε την ευκαιρία που βλέπει μπροστά του, πιστεύοντας πως υπάρχει η ικανότητα να αντιστρέψει η Τσέλσι την κατάσταση μέσα στο μήνα που ξεκίνησε.

Σ' ότι αφορά, βέβαια, στα χρήματα, ο Αμπραμόβιτς ξόδεψε 13 εκατομμύρια για να τον πάρει από την Πόρτο. Οπότε, θα τον στηρίξει λίγο ακόμη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK