"Ζεστό" χρήμα στα ταμεία της Τσέλσι από την πώληση του Αζάρ

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Γκλάντμπαχ για την παραχώρηση του μικρού αδερφού του Εντέν Αζάρ, Τοργκάν, με τους Λονδρέζους να κερδίζουν από την πώλησή του 16 φορές τα χρήματα που έδωσαν για να τον αποκτήσουν!

"Ζεστό" χρήμα στα ταμεία της Τσέλσι από την πώληση του Αζάρ

Αυτό κι αν λέγεται σωστή μεταγραφική πολιτική! Η Τσέλσι συμφώνησε με την Γκλάντμπαχ για την παραχώρηση του μικρού αδερφού του Εντέν Αζάρ, Τοργκάν (αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα ως δανεικός) με την μεταγραφή του να χαρακτηρίζεται από τις πιο επικερδείς που έχει πραγματοποιήσει ο λονδρέζικος σύλλογος.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο ποσό των 8.000.000 ευρώ, δηλαδή 16 φορές περισσότερα από τα χρήματα που είχε δώσει η Τσέλσι για να τον πάρει το 2012 (500.000 ευρώ), με την ομάδα του Μουρίνιο να έχει κέρδος 1.500% από την συγκεκριμένη πώληση. Ο 21άχρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020, με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, όμως δεν αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Τσέλσι, καθώς οι "μπλε" έχουν δικαίωμα επαναγοράς του.

Τον Βέλγο επιτελικό μέσο είχε αποκτήσει η Τσέλσι το 2012 από την Λανς, λίγες μέρες μετά την απόκτηση του αδελφού του, Εντέν Αζάρ, από την Λιλ.

Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν δανεικός στην Ζούλτε Βάρεχεμ, όπου ήταν εξαιρετικός και την τρίτη χρονιά δόθηκε δανεικός στην Γκλάντμπαχ, με την οποία φιλοδοξεί τη νέα χρονιά να παίξει στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK