Βρήκε τον αντί-Ντέμπσεϊ πριν αυτός φύγει

Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ είναι προ της εξόδου. Στη Φούλαμ δεν ήθελαν να περιμένουν κάποια από τις Παρί ή Σεβίλλη να ανακοινώσουν την απόκτησή του και γι’ αυτό πήραν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Jeremy Clement (L) of Paris St Germain challenges Bryan Ruiz Gonzalez of Belgian team K.A.A. Gent during a pre-season friendly soccer match at Parc des Princes stadium in Paris July 26, 2008. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE)
Jeremy Clement (L) of Paris St Germain challenges Bryan Ruiz Gonzalez of Belgian team K.A.A. Gent during a pre-season friendly soccer match at Parc des Princes stadium in Paris July 26, 2008. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE) REUTERS

Οι "cottagers" έκαναν μία σπουδαία κίνηση και ήρθαν σε συμφωνία με την Τβέντε για την αγορά του Μπράιαν Ρουίζ. Ο Κοσταρικός είναι ο ηγέτης της ομάδας του Ενσέντε τα τελευταία χρόνια και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ολλανδού, Μάρτιν Γιόλ.

"Η Φούλαμ αποτελεί σοβαρή επιλογή για μένα. Είναι και η Πρέμιερ Λιγκ που είναι εξαιρετική λίγκα. Η Φούλαμ ήδη με πλησίασε και αν έρθει στα σοβαρά σίγουρα θα το συζητήσουμε", δήλωσε ο 26χρονος παίκτης όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Λονδρέζους να αποκτούν τον παίκτη εκταμιεύοντας 11.500.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK