Ιντέγε: "Παίκτες της Premier League πληρώνουν μάγους για να τους φέρουν τύχη"

Περιουσίες σε... μάγους δίνουν Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Premier League προκειμένου να αποδίδουν καλά στο χορτάρι. Διαβάστε τις αποκαλύψεις που έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, με δηλώσεις του σε βρετανικό μέσο.

Ιντέγε: "Παίκτες της Premier League πληρώνουν μάγους για να τους φέρουν τύχη"

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο προσκήνιο η βρετανική "Sun". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, διάσημοι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League δίνουν ολόκληρες περιουσίες σε μάγους της φυλής "Juju" προκειμένου να τους φέρουν τύχη στην καριέρα τους και να αποδίδουν καλά στο γήπεδο.

Πηγές των Βρετανών είναι οι δηλώσεις του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, καθώς και της συζύγου ενός ποδοσφαιριστή που έχει μπλέξει με... μάγους, χωρίς βέβαια να δίνεται στη δημοσιότητα ούτε το δικό της όνομα, ούτε του άνδρα της.

Αρχικά ο Ιντέγε δήλωσε: "Ξέρω ποδοσφαιριστές που έχουν μπλέξει με τους άνδρες της φυλής Juju και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Μπορεί να επωφελούνται στην αρχή, όμως στη συνέχεια πληρώνουν περιουσίες ολόκληρες. Έχουν τεράστια επιρροή πάνω τους οι μάγοι αυτής της φυλής".

B0CHMD Xhosa sangomas in Mgwali village, Eastern Cape of South Africa performing a cultural dance.
B0CHMD Xhosa sangomas in Mgwali village, Eastern Cape of South Africa performing a cultural dance. ALAMY

Στη συνέχεια η γυναίκα ενός ποδοσφαιριστή που έχει μπλέξει στο κύκλωμα προχώρησε σε ακόμη μεγαλύτερες αποκαλύψεις: "Για ορισμένους παίκτες, οι άνδρες της φυλής Juju είναι πιο σημαντικοί από τον προπονητή τους. Ένας από αυτούς είχε πει στον άνδρα μου να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο χωριό του πολλές φορές για να... καθαριστεί από τις αμαρτίες.

Του ζήτησε μέχρι και να κάνει θυσίες με ζώα! Πολλοί από αυτούς τους μάγους ζουν σε επαύλεις και κάνουν βόλτες με τζιπ. Οι πραγματικοί όμως που μένουν στην Αφρική, ζουν χωρίς νερό και ηλεκτρισμό".

Το ρεπορτάζ της "Sun" ολοκληρώνεται με ακόμη μία τρελή ιστορία: "Πριν από αγώνα αγγλικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ένας άνδρας της φυλής αυτής εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής και τους απείλησε πως αν δεν του δώσουν 80.0000 ευρώ θα έχαναν το παιχνίδι. Ο αρχηγός της ομάδας τον έδιωξε παρά τα... παρακάλια των Αφρικανών συμπαικτών του. Τελικά ο μάγος επιβεβαιώθηκε, μιας και ο σύλλογος έχασε το κρίσιμο ματς με λάθη του... αρχηγού!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK