Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάρντι

Περίπου 40.000.000 ευρώ θα χρειαστεί να πληρώσει στη Λέστερ όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Τζέιμι Βάρντι.

Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάρντι

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Τζέιμι Βάρντι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λέστερ μέχρι το 2019, διπλασιάζοντας τις εβδομαδιαίες απολαβές του.

O 29χρονος, που είναι και ο πρώτος σκόρερ των "αλεπούδων" στη φετινή τρελή πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων με τις εμφανίσεις του.

Όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της όμως θα πρέπει να πληρώσει πολλά. Όπως αποκαλύπτουν οι "Times", η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάρντι φτάνει περίπου τα 40.000.000 ευρώ! Υπενθυμίζεται ότι η Λέστερ πλήρωσε κάτι περισσότερο από 1.000.000 για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012 από τη Φλίτγουντ Τάουν.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ