Με το εσώρουχο ο Λίνεκερ στην τηλεόραση

Ο Γκάρι Λίνεκερ τήρησε την υπόσχεσή του και εμφανίστηκε με εσώρουχο στην τηλεόραση, όπως είχε υποσχεθεί σε περίπτωση που η Λέστερ έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Με το εσώρουχο ο Λίνεκερ στην τηλεόραση

Ένας από τους λόγους που ο κόσμος στήριζε την Λέστερ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν γιατί ήθελε να διαπιστώσει αν ο Γκάρι Λίνεκερ θα... τιμήσει τα παντελόνια που φοράει.

Ο πρώην αστέρας των "αλεπούδων" είχε δηλώσει πέρσι πως σε περίπτωση που η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κατακτούσε τον τίτλο, τότε θα εμφανιζόταν δημοσίως φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Το καλοκαίρι πέρασε και όλοι περίμεναν να δουν αν θα "πληρώσει" το χαμένο του στοίχημα. Όπως κι έγινε.

Ο σχολιαστής της αγγλικής τηλεόρασης έκανε αυτό που έπρεπε, τήρησε την υπόσχεσή του κι εμφανίστηκε στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει φορώντας μόνο το εσώρουχό του, το οποίο είχε πάνω του το σήμα της Λέστερ.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ