Ο Γουές Μόργκαν υπέγραψε την καλύτερη συμφωνία της ζωής του!

Ο αρχηγός της Λέστερ, Γουές Μόργκαν, υπέγραψε με τον χορηγό που όλοι περιμέναμε και όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι το καλύτερο συμβόλαιο της ζωής του. Διαβάστε το λόγο.

Ο Γουές Μόργκαν υπέγραψε την καλύτερη συμφωνία της ζωής του!

Ναι καλά καταλάβατε. Ο Γουές Μόργκαν από το βράδυ της Πέμπτης (15/12) είναι το πρόσωπο του... Κάπτεν Μόργκαν! Η γνωστή εταιρεία που παράγει ρούμι επιτέλους συμφώνησε με τον... συνονόματο αρχηγό της Λέστερ και υπέγραψαν ένα από τα καλύτερα deal που έχουμε δει!

Άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος ο Κάπτεν Μόργκαν με σχόλιό του στο twitter πως " είναι το καλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ποτέ".

Βλέπετε δεν είναι τόσο το οικονομικό σκέλος (που σαφώς παίζει ρόλο), αλλά οι τρελοί και... κωμικοί όροι που έχουν μπει στο συμβόλαιο. Πιο συγκεκριμένα, βάση της συμφωνίας του ποτού με τον Μόργκαν θα πρέπει ο αρχηγός της Λέστερ κάθε φορά που επισκέπτεται ένα μπαρ να κερνάει κάθε πελάτη ένα ρούμι Κάπτεν Μόργκαν με κόκα κόλα, να σηκώνεται όρθιος απλώνοντας τα χέρια στον αέρα και να φωνάζει " Υπάρχει μόνο ένας Κάπτεν Μόργκαν!".

Επιπλέον, το καλύτερο είναι πως έχει μπει όρος που αναφέρει πως "όταν η περίπτωση το απαιτεί, ο Μόργκαν θα πρέπει να ντυθεί με τη στολή του Κάπτεν Μόργκαν". Αυτό να δούμε και τίποτε άλλο.

Πάντως έχουμε... πάρει μια γεύση τους πώς μπορεί να είναι, στα συλλεκτικά μπουκάλια που έβγαλε η εταιρεία όταν η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ο Γουές Μόργκαν υπέγραψε την καλύτερη συμφωνία της ζωής του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK