Ο οπαδός της Λέστερ από την άλλη άκρη της Γης!

Eνας από τους τρελούς και αφοσιωμένους οπαδούς της Λέστερ, ο Μπέρνι Μουόλο από την Νέα Ζηλανδία, μιλά στο Contra.gr για την απίστευτη εμπειρία που έζησε στο King Power το απόγευμα της στέψης και μοιράζεται στιγμές μέσω videos τα οποία τράβηξε αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας.

Ο οπαδός της Λέστερ από την άλλη άκρη της Γης!

Μεταξύ των θεατών στο " Κing Power Stadium" το περασμένο Σάββατο στον αγώνα της Λέστερ με την Εβερτον βρισκόταν και ο Μπέρνι Μουόλο. Σιγά τα ωά θα σκεφτείτε, και ποιος είναι αυτός ο Μπέρνι. Ο φίλος λοιπόν είναι ο πιο πιστός φίλος της πρωταθλήτριας Αγγλίας πια στη... Νέα Ζηλανδία. Βεβαίως καλά διαβάσατε, στη Νέα Ζηλανδία.

Το παλικάρι έχει τόσο μεγάλη τρέλα με τη Λέστερ τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια που την Παρασκευή ταξίδεψε κατευθείαν από τη Νέα Ζηλανδία (σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά ταξίδια που μπορεί να κάνει κανείς) στο Λέστερ για να μην χάσει στιγμή από τα πανηγύρια τίτλου της ομάδας του! Κατά κυριολεξία ήρθε από την άλλη άκρη της Γης!

Η ιστορία αγάπης του Μπέρνι με την πόλη και την ομάδα του Λέστερ ξεκινά το 1998. Εκεί ο μετέπειτα πιστός φίλος βρέθηκε για δουλειά η οποία τελικά τον κράτησε σε εκείνο το σημείο της Αγγλίας για τα επόμενα 9 χρόνια, μέχρι το 2007. "Μου πρόσφεραν σπίτι από ένα site υποστηρικτών της ομάδας και έτσι ήρθα πολύ κοντά στη Λέστερ. Πήρα γρήγορα εισιτήριο διαρκείας και δεν έχανα ματς τόσο εντός όσο και εκτός έδρας" αφηγείται ο Μπέρνι στο Contra.gr μέσα στο... μεθύσι του από τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

"Θυμάμαι φυσικά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη", συνεχίζει. "Είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ σε αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορώ να πω ότι ήταν άτυχος γιατί έπαιξε στην ομάδα σε μία εποχή που η Λέστερ είχε σπουδαίους μέσους. Εντυπωσιαστήκαμε στη συνέχεια όλοι μας όταν τον είδαμε να κάνει εκπληκτικό τουρνουά στο Εuro της Πορτογαλίας και να σηκώνει το Κύπελλο ως αρχηγός της Ελλάδας".

Το δέσιμο πάντως του Μπέρνι με τη Λέστερ είχε αρχίσει πριν καν ταξιδέψει στην Αγγλία. Τα αδέλφια του στη Νέα Ζηλανδία υποστήριζαν την Αρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. "Ένας οικογενειακός φίλος όμως μου έφερε ως δώρο ένα αναμνηστικό της Λέστερ στο σπίτι. Και από τότε την ερωτεύτηκα", μας λέει για μία αγάπη που μάλλον ήταν θέλημα της... μοίρας.

"Να σου πω την αλήθεια εφέτος νόμιζα ότι θα τερματίζαμε μεταξύ της 10ής και της 13ής θέσης στο πρωτάθλημα", μας εκμυστηρεύεται με ειλικρίνεια. Οπότε μπορεί να καταλάβει κανείς τη χαρά του και το απροσδόκητο του πράγματος.

"Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε στο γήπεδο το Σάββατο. Μία πολιτισμική γιορτή με κόσμο από την Ιταλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και φυσικά από τη Νέα Ζηλανδία! Εμπειρία ζωής, κανείς οπαδός της Λέστερ δεν περίμενε ότι αυτό το πράγμα θα συμβεί κάποτε. Και όμως έγινε. Απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτη ευτυχία".

Χαλάλι τα περίπου 1.800 ευρώ που ξόδεψε μόνο για τα αεροπορικά εισιτήρια, χαλάλι και η κούραση. Τέτοιες εμπειρίες τις γεύεται κανείς μέχρι το μεδούλι χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Άλλωστε, ο λογιστής στο επάγγελμα Μπέρνι έχει στα υπόψιν να χαλάσει μερικά ακόμα χρήματα για τη μεγάλη του αγάπη έτσι ώστε να την καμαρώσει στους ομίλους του Champions League! Όρεξη να έχει ο άνθρωπος για υπερατλαντικά ταξίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το απίστευτο πάρτι της Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK