Ρανιέρι: "Δεν είμαι και ο Ομπάμα"

Ορεξάτος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ιταλός κόουτς.

Ρανιέρι: "Δεν είμαι και ο Ομπάμα"

"Θα ήθελα να πω "Yes we can" ("Ναι μπορούμε") όμως δεν είμαι ο Ομπάμα", δήλωσε αρχικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι όσον αφορά το ματς κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι ενώ σε ερώτηση για το αν η Λέστερ μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση στο ερχόμενο Champions League, τόνισε: "Θα είναι απίστευτο αν έρθουμε 4οι και πάμε στο Champions League. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς πίσω είναι αυτή τη στιγμή η πέμπτη ομάδα".

Για κατάκτηση τίτλου ούτε λόγος, αφού έχρισε φαβορί όλες τις υπόλοιπες ομάδες πλην τις δικής του: "Όλες οι άλλες είναι το φαβορί. Όχι η Λέστερ! Φυσικά είμαστε αουτσάιντερ. Οι οπαδοί μας πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι".

Όσο για το κλειδί στην επιτυχία της φετινής Λέστερ, ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδας αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του: "Κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας πίστεψα σε αυτούς τους παίκτες και τους έδωσα όλη την υποστήριξή και την εμπιστοσύνη μου.

Ποτέ δεν τους κατηγόρησα, ποτέ δεν είπα "Δεχτήκαμε αυτό το γκολ επειδή έκανες αυτό ή αυτό". Είπα αντίθετα "δεν πειράζει, πάμε να δούμε τα highlights και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

Μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Όταν έχεις έξυπνους ανθρώπους μπορείς να βελτιώσεις έναν παίκτη. Μπορεί να είσαι φανταστικός παίκτης αλλά αν είσαι ηλίθιος δεν μπορείς να βελτιωθείς. Εγώ έχω πολύ έξυπνους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK