Άγρια επίθεση οπαδών της Λίβερπουλ στον Ραχίμ Στέρλινγκ μέσω social media

Καθόλου δεν άρεσε στους οπαδούς της Λίβερπουλ η είδηση πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι αρνητικός και στην νέα πλουσιοπάροχη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου των "κόκκινων". Διαβάστε τα γεμάτα οργή σχόλια που έγραψαν στο twitter.

Άγρια επίθεση οπαδών της Λίβερπουλ στον Ραχίμ Στέρλινγκ μέσω social media

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι "δεμένος" με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2017, όμως οι "κόκκινοι" έχουν αρχίσει από τώρα την προετοιμασία για να τεθούν οι βάσεις της ανανέωσης. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες της διοίκησης όμως έχουν πέσει στο κενό, αφού ο νεαρός επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του από τώρα.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η νέα πρόταση της Λίβερπουλ αναμένεται να αγγίξει τις 245.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που δεν δελεάζει για την ώρα τον ποδοσφαιριστή.

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης όμως, οι οπαδοί των "κόκκινων" φαίνεται πως "βγήκαν από τα ρούχα τους" και επιτέθηκαν μέσω social media στον Άγγλο ποδοσφαιριστή, ζητώντας την πώλησή του.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

"Αν όλα αυτά είναι αλήθεια τότε μπορεί να πάει να γ@@@@@ι. Δεν το κέρδισε αυτό, το άπληστο μ@@@ί. Εκεί είναι η πόρτα Ραχίμ".

"Κουράστηκα από το σίριαλ του Στέρλινγκ. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι απληστία ή φιλοδοξία, όποιος παίκτης δεν θέλει να εκπροσωπεί την Λίβερπουλ 100%, τότε δεν πρέπει να μένει".

"Αφήστε τον Στέρλινγκ να φύγει".

"Ο Στέρλινγκ και ο σύμβουλός του μπορούν να πάνε να γ@@@@@@ν και να φύγουν".

Και πολλά ακόμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αρνητικός και στη νέα πρόταση ο Στέρλινγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK