Απίστευτο σενάριο φέρνει τις Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να παίζουν μπαράζ

Υπάρχει ένα σενάριο στην Αγγλία που αν επαληθευτεί, θα φέρει τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ να λύσουν τις διαφορές τους μέσω αγώνα μπαράζ προκειμένου να κερδίζουν την έξοδό τους στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Απίστευτο σενάριο φέρνει τις Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να παίζουν μπαράζ

Τα κομπιουτεράκια στην Αγγλία για τους μυημένους έχουν βγει ήδη και βάσει υπολογισμών, υπάρχει ένα αρκετά πιθανό σενάριο που θέλει τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ να παίζουν αγώνα μπαράζ για να κερδίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Αυτή τη στιγμή η Γουέστ Χαμ είναι 6η και έχει 62 βαθμούς με τέρματα 64-49, ενώ η Λίβερπουλ έχει 59 βαθμούς με τέρματα 62-49. Αν στους τελευταίους τους αγώνες έρθουν αποτελέσματα (για παράδειγμα ήττα της Γουέστ Χαμ με 1-0 από τη Στόουκ και νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουέστ Μπρομ με 2-1), τότε θα προκύψει απόλυτη ισοβαθμία. Αν η ισοβαθμία αυτή προκύψει για θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε οι δύο ομάδες θα κληθούν να παίξουν αγώνα μπαράζ.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα να μην κερδίσει η Λίβερπουλ τη Σεβίλλη στον τελικό του Europa League, αλλά και από το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Γιουνάιτεντ, αφού αν το κατακτήσει η ομάδα του Μάντσεστερ, τότε θα προκύψει ακόμη ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απίστευτο σενάριο φέρνει τις Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να παίζουν μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κλοπ γνώρισε τι θα πει αγγλικό χιούμορ
Καρατιές για ένα ενθύμιο από το "Upton Park"
Ξεπούλησε: Τρέλα για το νέο γήπεδο της Γουέστ Χαμ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK