Απόσβεση με το "καλημέρα" ο Μπαλοτέλι

Το ποσό των 60.000 ευρώ κέρδισε η Λίβερπουλ από τις πωλήσεις της φανέλας του Μάριο Μπαλοτέλι, την ημέρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Ιταλού στους "κόκκινους".

Απόσβεση με το "καλημέρα" ο Μπαλοτέλι

O Μάριο Μπαλοτέλι αποδείχθηκε επικερδής από την πρώτη του κι όλας ημέρα στην Λίβερπουλ, καθώς οι "κόκκινοι" έβαλαν στα ταμεία τους το συνολικό ποσό των 60.000 ευρώ από τις πωλήσεις της φανέλας του Ιταλού την ημέρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής.

Την αποκάλυψη έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ίαν Άιρε, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου "Soccerex" στο Μάντσεστερ: "Η Λίβερπουλ είχε επιτυχία και ευκαιρίες να εξελιχθεί στο παρελθόν αλλά δεν τις πήρε. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Οι σωστοί άνθρωποι και η εμπιστοσύνη επιτρέπουν στο σύλλογο να πάρει περισσότερα από μεταγραφές όπως ο Μπαλοτέλι, κάτι που οδήγησε σε πωλήσεις φανελών αξίας 50.000 λιρών".

Το ποσό φαντάζει μεγάλο, ωστόσο είναι μικρό αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως την πρώτη μέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάμες Ροντρίγκες έφερε στους "μερένγκες" 385.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK