"Δεν με νοιάζει η Λίβερπουλ, δεν ανανεώνει ο Στέρλινγκ"

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν θα δεχτεί την πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ -όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Άιντι Γουόρντ- γεγονός που σηματοδοτεί την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

"Δεν με νοιάζει η Λίβερπουλ, δεν ανανεώνει ο Στέρλινγκ"

Το σίριαλ σχετικά με το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Ο Άιντι Γουόρντ, μάνατζερ του 20χρόνου, μίλησε στην αγγλική ιστοσελίδα "Standard" και επισήμανε χαρακτηριστικά πως ο Στέρλινγκ δεν θα ανανεώσει με την Λίβερπουλ ακόμα και αν οι "ρεντς" του προτείνουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

"Δεν με νοιάζει για το πρεστίζ του κλαμπ και την κατάσταση της ομάδας. Δεν με νοιάζει. Σίγουρα δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ. Δεν θα υπογράψει ούτε με 700.000, ούτε με 800.000 ή 900.000 λίρες την εβδομάδα. Η δουλειά μου είναι να κάνω εξασφαλίζω το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μου. Αν ο κόσμος λέει ότι είμαι κακός στην δουλειά μου δεν με νοιάζει", δήλωσε ο Γουόρντ.

Η αφοπλιστική απάντηση του μάνατζερ του Στέρλινγκ ξεδιαλύνει μια και καλή την κατάσταση γύρω από το φλέγον ζήτημα και όπως γίνεται αντιληπτό ο νεαρός επιθετικός μετράει μέρες στο Λίβερπουλ.

Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ είχε καταθέσει στον παίκτη νέο 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6.700.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK