Επίσημες επαφές Λίβερπουλ-Μπαλοτέλι

Στην Αγγλία βρίσκεται ο μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να συζητήσει με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του διεθνούς Ιταλού στράικερ.

Επίσημες επαφές Λίβερπουλ-Μπαλοτέλι

Ο Μπρένταν Ρότζερς επιθυμεί διακαώς την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού στην ομάδα του και το ενδιαφέρον του Άγγλου προπονητή έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι, μιας και αυτή του Ραδαμέλ Φαλκάο δεν φαίνεται να προχωρά.

Αν και στο παρελθόν ο Ρότζερς είχε δηλώσει αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ιταλού στράικερ, κυρίως λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του, τώρα μάλλον αλλάζει γνώμη βλέποντας τις επιλογές του να μειώνονται συνεχώς.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη Λίβερπουλ. Οι "Ρεντς" ενδιαφέρονται για δανεισμό του παίκτη από τη Μίλαν, αλλά ο ιταλικός σύλλογος θα επιθυμούσε περισσότερο την επιλογή της κανονικής μεταγραφής με αγορά του παίκτη.

Ο Μπαλοτέλι αγωνίστηκε τρεις σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (2010-13) σκοράροντας συνολικά 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των "πολιτών" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK