Με... νύχια και δόντια κρατάει τον Κουτίνιο στο "Άνφιλντ" η Λίβερπουλ

Όσο σήριαλ ήταν του Νεϊμάρ στην Πάρι, άλλο τόσο θα γίνει και του αντί-Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Η Λίβερπουλ διαρρέει νέα στοιχεία στον Τύπο που κάνουν την υπόθεση μεταγραφής του Κουτίνιο στους "μπλαουγκράνα" ακόμη πιο περίπλοκη.

Με... νύχια και δόντια κρατάει τον Κουτίνιο στο "Άνφιλντ" η Λίβερπουλ

Ενόσω τα ξένα μίντια... βουίζουν ότι η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ έχουν δώσει τα χέρια για τον Κουτίνιο έναντι 120.000.000 ευρώ, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ... μπερδεύει την κατάσταση με νέες διαρροές στον Τύπου που αλλάζουν εντελώς την μέχρι τώρα όψη της υπόθεσης: Κουτίνιο - Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το goal.com οι Καταλανοί δεν έχουν κάνει καμία πρόταση στην Λίβερπουλ πέρα των 79.000.000 ευρώ που ήταν η πρώτη και η τελευταία. Βελτιωμένη πρόταση δεν υπήρξε αναφέρουν οι "Κόκκινοι" ούτε έχει οριστεί κάποιο ραντεβού με τους ανθρώπους της Μπάρτσα για να γίνουν διαπραγματεύσεις.

Από την άλλη πάλι δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Κουτίνιο έχει πετάξει από πάνω του την... ταμπέλα "Πωλείται", θέλει να φύγει και η Λίβερπουλ αφήνει προς τα έξω να περάσει ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι προς πώληση ώστε να πιέσει την Μπαρτσελόνα και τους όποιους άλλους "μνηστήρες" να πληρώσουν πολλά παραπάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK