Νέο ροζ σκάνδαλο με Μπαλοτέλι!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει βρετανική εφημερίδα, ο Μάριο Μπαλοτέλι πρωταγωνίστησε σε νέο ροζ σκάνδαλο, χρησιμοποιώντας μια νεαρή κοπέλα για τις ερωτικές του ορέξεις. Διαβάστε τα όσα αποκάλυψε η 23χρονη Έμα Ντάλτον, η οποία δηλώνει πως έπεσε "θύμα" του Ιταλού.

Νέο ροζ σκάνδαλο με Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα στο Νησί, όμως έχει καταφέρει ήδη να γίνει πρωτοσέλιδο σε πολλές "κουτσομπολίστικες" εφημερίδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Sunday Mirror", o Ιταλός είναι πρωταγωνιστής σε ένα νέο ροζ σκάνδαλο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μπαλοτέλι "χρησιμοποίησε'' για τις ερωτικές του ορέξεις την 23χρονη Έμα Ντάλτον, με την ίδια να δηλώνει "εξαπατημένη".

Νέο ροζ σκάνδαλο με Μπαλοτέλι!

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή Αγγλίδα έστειλε ένα μήνυμα μέσω social media στον επιθετικό της Λίβερπουλ, όπως αποκαλύπτει ένας φίλος της: "Του έστειλε ένα μήνυμα πιο πολύ ως αστείο. Δεν περίμενε πως θα απαντήσει. Άλλωστε θα πρέπει να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα ο Μπαλοτέλι.

Όμως σε αυτό απάντησε και σχετικά γρήγορα. Στη συνέχεια μιλάγανε με μηνύματα και της ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες της. Της είπε επίσης πως είχε χωρίσει με τη Φάνι, και στο Λίβερπουλ δεν είχε καθόλου γυναίκες για παρέα.

Ήθελε να τη συναντήσει. Αλλά της είπε κατηγορηματικά πως θα έπρεπε να μείνει κρυφό από τον Τύπο γιατί θα είχε μπλεξίματα με τη Λίβερπουλ".

Ο Μπαλοτέλι τελικά προσκάλεσε την 23χρονη σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στην έπαυλή του στις 5 Σεπτεμβρίου.

Νέο ροζ σκάνδαλο με Μπαλοτέλι!

Στην οικεία του Σούπερ Μάριο είχαν μαζευτεί αρκετοί φίλοι του και την ώρα που διασκέδαζαν, αυτός πήρε την Έμα Ντάλτον από το χέρι και κλείστηκαν σε μια κρεβατοκάμαρα και περίπου 3 ώρες.

Αφού έγινε ότι έγινε, ο Ιταλός της είπε πως έπρεπε να φύγει και την έβαλε μέσα σε ένα ταξί. Το επόμενο πρωί της τηλεφώνησε και της είπε πως ήθελε να μείνουν φίλοι, καθώς η σχέση του με την Φάνι Νεγκουέσα είναι ακόμα... περίπλοκη!

" Ξέρω τη φήμη που έχει όμως νόμιζα ότι θα είχε αλλάξει από αυτά που είχα διαβάσει για αυτόν. Ήταν γοητευτικός και από όσο ήξερα ελεύθερος οπότε είπα "Γιατί όχι;" Τώρα αισθάνομαι ανόητη.

Νέο ροζ σκάνδαλο με Μπαλοτέλι!

Δεν έπρεπε να πάω ποτέ σπίτι του αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε. Ενδιαφερόταν μόνο για ένα πράγμα από μένα και μετά ήθελε να με ξεφορτωθεί".

Το κορυφαίο όλων, είναι πως η 23χρονη δήλωσε στην εφημερίδα πως ο Μπαλοτέλι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους συνεύρεσης της είπε ότι: " Αυτό είναι πολύ ωραίο. Με βοηθάει για το ποδόσφαιρο που παίζω"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK