Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Σουάρες

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τους "κόκκινους". Χαρούμενος και υπερήφανος δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Σουάρες

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή (20/12) νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, χωρίς να διευκρινίζεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Βάσει των ρεπορτάζ, αυτό θα έχει πενταετή ισχύ, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, μετά την αύξηση αποδοχών που του έγινε.

Ο 26χρονος μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και που έχω εξασφαλίσει το μέλλον μου για αρκετό καιρό ακόμη. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και η ομάδα μεγαλώνει και βελτιώνεται. Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω τρόπαια και να αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο με τη Λίβερπουλ. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ψηλά όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Για τη στήριξη των οπαδών επεσήμανε: "Χωρίς αμφιβολία η υποστήριξη που λαμβάνω από τους οπαδούς επηρέασε την απόφασή μου. Είμαι πολύ υπερήφανος που τους εκπροσωπώ και που δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά που φοράω τη φανέλα. Έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και μπορούμε να πετύχουμε μαζί".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των "κόκκινων", Μπρένταν Ρότζερς τόνισε: "Είναι φανταστικά νέα για οποιονδήποτε συνδέεται με το σύλλογο: την ομάδα, τους ιδιοκτήτες και κυρίως για τους οπαδούς. Ο Λουίς είναι ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης και το γεγονός πως εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες του είναι πολύ σημαντικό για αυτά που προσπαθούμε να πετύχουμε".

Ο Ουρουγουανός, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2011, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας πετύχει 17 γκολ σε 10 αγώνες τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ που είχε σημειώσει ο Σουάρες στην αναμέτρηση με τη Νόριτς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK