Ο αλησμόνητος θρίαμβος της Πόλης γίνεται ταινία

Η 25η Μαΐου 2005 έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις σπουδαιότερες νύχτες του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Λίβερπουλ κατάφερε επική ανατροπή επί της Μίλαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και, τώρα, έρχεται ο καιρός για να γίνει αυτό το κατόρθωμα κινηματογραφική ταινία.

Ο αλησμόνητος θρίαμβος της Πόλης γίνεται ταινία

Ο Στίβεν Τζέραρντ ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της ομάδας και, βέβαια, εξέφρασε την ικανοποίησή του. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Πολ ΜακΓκράταν, οπαδός των «κόκκινων». Ο αρχηγός εξήγησε σχετικά: « Το καλό είναι πως ο Πολ έρχεται πάντα και μας βλέπει. Αν δεν είμαστε καλοί, μας πιάνει και μας λέει τι δεν κάναμε σωστά. Τώρα το παπούτσι βρίσκεται στο άλλο πόδι, η πίεση είναι στον Πολ για να να καταφέρει να αναπλάσει εκείνη τη νύχτα. Διαφορετικά, εμείς θα του ασκήσουμε κριτική».

Ο Τζέραρντ που παλεύει για να επανέλθει στην ενεργό δράση, πρόσθεσε με νόημα: « Είμαστε περήφανοι για εκείνη τη νύχτα. Δίνει ένα σπουδαίο μήνυμα στα παιδιά, για να μην τα παρατούν ποτέ. Ακόμη κι αν δεχτεί πολλά γκολ, ή αν τους έρθουν πολλά πράγματα μπροστά τους στη ζωή, μπορείς να αντιστρέψεις την κατάσταση αν συνεχίσεις να προσπαθείς».

Η Λίβερπουλ είχε βρεθεί πίσω με 3-0 στο ημίχρονο, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει και να κερδίσει το αλησμόνητο τρόπαιο στα πέναλτι. Στο έργο θα πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Ντέμιεν Λιούις (φωτογραφία), ο οποίος εξήγησε πως δέχτηκε αμέσως αφού είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει αυτοπροσώπως και τον Στίβεν Τζέραρντ!

Ο αλησμόνητος θρίαμβος της Πόλης γίνεται ταινία

« Είμαι Λονδρέζος, όχι Scouser, αλλά πάντα υποστήριζα τη Λίβερπουλ», εξήγησε, ενώ ο σπουδαίος Μπομπ Χόσκινς που επίσης πρωταγωνιστεί, εξήγησε για ποιό λόγο έχει μικρή επαφή με το ποδόσφαιρο: « Όταν ήμουν μικρός, ο θείος μου με έπαιρνε κάθε Σάββατο πρωί για να δω τον αγώνα της Άρσεναλ από τις κερκίδες των ορθίων. Το μόνο που ξέρω για το ποδόσφαιρο είναι πόδια αντρών, αφού όλοι ήταν όρθιοι και εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Οπότε στράφηκα γρήγορα μακριά από το άθλημα»...

News 24/7

24MEDIA NETWORK