Παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες - απούσα από την εκδήλωση η Τσέλσι

Ο Λουίς Σουάρες θα αναδειχθεί σύμφωνα με την "Mirror" παίκτης της χρονιάς από την "Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών" (PFA), με τον Ζοζέ Μουρίνιο να απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές του να παραστούν στην εκδήλωση.

Παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες - απούσα από την εκδήλωση η Τσέλσι

Το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα αναδειχθεί παίκτης της χρονιά για τη σεζόν 2013/14 μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένο πως το βραβείο θα καταλήξει στα χέρια του Λουίς Σουάρες.

Ολόκληρη η ομάδα της Λίβερπουλ αναμένεται να δώσει το παρών στην εκδήλωση της "Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών" (PFA) το βράδυ της Κυριακής (27/4) μετά από το ντέρμπι με την Τσέλσι, προκειμένου να στηρίξει τον Ουρουγουανό.

Ωστόσο, από την πλευρά τους, οι "μπλε" θα απουσιάζουν από το γκαλά, έπειτα από εντολή του Ζοζέ Μουρίνιο, παρά το γεγονός πως υποψήφιος για το βραβείο ήταν και ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Mirror", ο "Special One" δεν επέτρεψε στους παίκτες του να παραστούν στο event, επειδή τους θέλει πανέτοιμους στην προπόνηση της Δευτέρας (28/4) για την προετοιμασία του κρίσιμου αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK