Πήρε Σακό και Ιλορί η Λίβερπουλ

Στην ανακοίνωση δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε την Δευτέρα (2/9) η Λίβερπουλ, με τους Τιάγκο Ιλορί και Μαμαντού Σακό να υπογράφουν στους "κόκκινους".

Πήρε Σακό και Ιλορί η Λίβερπουλ

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Ιλορί, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να ανακοινώνει επίσημα τη Δευτέρα (2/9) την απόκτησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστοί οι όροι του συμβολαίου του.

Ο 20χρονος, αφού πέρασε τα ιατρικά, δήλωσε: "Θα προσπαθήσω για να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω να παίξω όσο πιο πολύ μπορώ και θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Θα δώσω τα πάντα και θα προσπαθήσω για να το καλύτερο. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου. Η Λίβερπουλ έχει μία σπουδαία ομάδα και νομίζω πως είναι το ιδανικό μέρος για να βρίσκομαι. Ο σύλλογος έχει κερδίσει πολλά τρόπαια στο παρελθόν και ήθελα πολύ να είμαι μέλος του".

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Ιλορί, η Λίβερπουλ προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας της και με τον Μαμαντού Σακό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στο Μέρσεϊσαϊντ, πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώθηκε την Δευτέρα (2/9).

Πήρε Σακό και Ιλορί η Λίβερπουλ

Ο Σακό δήλωσε για τη μεταγραφή του: "Ήρθα στη Λίβερπουλ γιατί με ενδιαφέρει πολύ το πλάνο της. Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι φανταστικοί και όσο ήμουν στη Γαλλία τους θεωρούσα από τους καλύτερους στην Αγγλία".

Λίγο αργότερα, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βίκτορ Μόουζες από την Τσέλσι με την μορφή δανεισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK