Στίβεν Τζέραρντ, για πάντα αρχηγός και πρεσβευτής!

Ο Στίβεν Τζέραρντ για πάντα στο Λίβερπουλ. Μία μέρα μετά το νικητήριο γκολ του στο Έτιχαντ που φέρνει τους «κόκκινους» κοντά στον τελικό του Λιγκ Καπ, ανανέωσε με τη διοίκηση για πολλά χρόνια, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι. Για πάντα αρχηγός, δηλαδή!

Στίβεν Τζέραρντ, για πάντα αρχηγός και πρεσβευτής!

Ο Τζέραρντ πήγε στη Λίβερπουλ σε ηλικία 8 ετών και όπως είναι φυσικό, μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη για τη νέα συμφωνία, καθώς και για το ρόλο του πρεσβευτή της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο, όταν ολοκληρωθούν οι μέρες του πάνω στο χορτάρι! « Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία ιδιαίτερα περήφανη μέρα για μένα και την οικογένειά μου. Έρχεται μια μέρα μετά τη φανταστική παρουσία της ομάδας, όταν και πήραμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε», ανέφερε εξαρχής στο σάιτ της Λίβερπουλ.

« Αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Ζω το όνειρο να είμαι αρχηγός μίας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στο κόσμο. Λατρεύω να έρχομαι κάθε μέρα στη δουλειά και να βιώνω σημαντικές στιγμές. Την πρώτη μέρα και τη μέρα που υπέγραψα για πρώτη φορά με την ομάδα, δεν τις αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Η επέκταση και η δυνατότητα να ζήσω ορισμένες ακόμη σπουδαίες στιγμές με την κόκκινη φανέλα, είναι αυτό που θέλω», ανέφερε, έμπλεος χαράς και ικανοποίησης.

Όσο για το μελλοντικό ρόλο του; Η Λίβερπουλ αποδεικνύει πως γνωρίζει να τιμά τα είδωλά της. « Αισθάνομαι κολακευμένος από την πρόταση. Γνωρίζω τον εαυτό μου και θα ξέρω όταν θα έρθει η ώρα να σταματήσω. Τότε, ελπίζω να θέσω το σωστό παράδειγμα για τα νιάτα που θα έρχονται από πίσω. Πάντως, ελπίζω να αργήσει αρκετά χρόνια αυτή η στιγμή, γιατί θέλω να παίξω όσο μπορώ περισσότερο ακόμη», ανέφερε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK