"Τελειώνει" ο Μπαλοτέλι από την Λίβερπουλ

Ξένο σώμα αποτελεί πλέον ο Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ, με τον Ιταλό επιθετικό να κάνει ατομικές προπονήσεις και το σύλλογο να ψάχνει ομάδα να τον ξεφορτωθεί.

"Τελειώνει" ο Μπαλοτέλι από την Λίβερπουλ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής " Independent", ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει πλέον μέλλον στη Λίβερπουλ. Ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός κάνει ατομικές προπονήσεις μακριά από την πρώτη ομάδα, μαζί με τους Φάμπιο Μπορίνι και Χοσέ Ενρίκε τους οποίους η Λίβερπουλ θέλει να ξεφορτωθεί.

Επίσης, ο "Super Mario" δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ των "reds" ούτε στο τουρ σε Ταϊλάνδη, Αυστραλία και Μαλαισία, αλλά ούτε και θα παίξει στα δύο φιλικά με Ελσίνκι και Σουίντον τις προσεχείς ημέρες.

Πέρυσι το καλοκαίρι η Λίβερπουλ πλήρωσε ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ στη Μίλαν για να τον αποκτήσει όμως βλέπει πλέον πως αυτά τα χρήματα πήγαν... χαμένα. Ο Μπαλοτέλι κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ στην Premier League, ενώ σε καμία περίπτωση δεν γέμισε τα παπούτσια του Λουίς Σουάρες.

Ήδη δύο ομάδες από την Ιταλία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη της Λίβερπουλ, η Μπολόνια και η Σαμπντόρια. Ωστόσο οι Άγγλοι θέλουν ένα ποσό που γύρω στα 14-15.000.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως φέτος η Λίβερπουλ έχει ήδη αποκτήσει δύο επιθετικούς, τον Ντάνι Ινγκς και τον Κρίστιαν Μπεντέκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK