Το γκολ του Κέιν που "τρέλανε" τον Σαλάχ

Το ασταμάτητο σκοράρισμα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζεται... και στο διαδίκτυο με τον Αιγύπτιο να εκφράζει δυνατά τις σκέψεις του στο Twitter, φοβούμενος μήπως χάσει το φετινό χρυσό παπούτσι.

Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ απασχολεί τον Τύπο σε ό,τι κι αν κάνει. Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά πλέον και στο διαδίκτυο.

Ένα γκολ του Χάρι Κέιν στο πρωτάθλημα στάθηκε αφορμή για τον Αιγύπτιο να ποστάρει μία ανάρτηση στο Twitter που προκάλεσε παρόμοια σχόλια και από μερικούς συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, το τέρμα του Άγγλου επιθετικού επετεύχθη στη σαββατιάτικη νίκη της Τότεναμ επί της Στόουκ με σκορ 2-1 και ήταν το δεύτερο από τα δύο.

Ωστόσο, στην αρχή είχε χρεωθεί στον Κρίστιαν Έριξεν για να έρθει η ανακοίνωση της Premier League να το καταγράψει στο όνομα του Κέιν, μια και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ο 24χρονος την έχει βρει με τον ώμο.

Αφού μία τριμελής επιτροπή επανεξέτασε τη φάση και έλαβε υπόψιν τη κατάθεση του διεθνή άσου, συμφώνησε να το "χαρίσει" στον Κέιν και δικαίως.

Με αυτή την απόφαση, ο ποδοσφαιριστής των "πετεινών" έφτασε τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας απόσταση τεσσάρων γκολ από τον πρώτο Σαλάχ.

Όπως είναι λογικό, ο παίκτης της Λίβερπουλ αντέδρασε, γράφοντας " Ουαουυυυυυυ, αλήθεια;", μη μπορώντας να πιστέψει πως o Άγγλος διεθνής επέστρεψε στο κυνήγι του χρυσού παπουτσιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΣΑΛΑΧ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΕΙΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΤΟΟΥΚ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK