Το μήνυμα του... ανυπόμονου Σαλάχ στον Άλισον

Δεν έβλεπε την ώρα ο Μοχάμεντ Σαλάχ μέχρι να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Άλισον Μπέκερ. Δείτε τι μήνυμα του έστειλε λίγες ημέρες πριν γίνει και επίσημα "ρεντ".

Το μήνυμα του... ανυπόμονου Σαλάχ στον Άλισον
ΑΡ

Με την μεταγραφή του Άλισον Μπέκερ, η Λίβερπουλ πρόσθεσε ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι στο "παζλ" του νέου ρόστερ, επιδιώκοντας να ξεκινήσει την νέα σεζόν με φόρα.

Ο Βραζιλιάνος κίπερ θα συναντήσει στο "Άνφιλντ" μια γνώριμη για εκείνον φιγούρα. Αναφερόμαστε στον παλιόφιλό του απ' την κοινή τους θητεία στην Ρόμα, Μοχάμεντ Σαλάχ, γεγονός που αν μη τι άλλο θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα στις νέες καταστάσεις.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί του ξανά. Εκτός του ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι ένας τεράστιος χαρακτήρας και ένας σπουδαίος άνθρωπος που είναι το πιο σημαντικό πράγμα", τόνισε, μεταξύ άλλων, στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπέκερ για τον "Φαραώ".

Απ' την μεριά του, ο Αιγύπτιος ήταν ανυπόμονος γι' αυτή τη μεταγραφή και δεν έβλεπε την ώρα μέχρι ο 25χρονος "κέρβερος" να γίνει και επίσημα "ρεντ". Δύσκολα μπορούσε να το κρύψει. Δεν το λέμε εμείς, το αποκάλυψε ο ίδιος ο Άλισον:

"Μου έστειλε μήνυμα ο Σαλάχ και με ρώτησε τι περιμένω και δεν υπογράφω. Του απάντησα να ηρεμήσει γιατί βρίσκομαι καθ' οδόν", είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK