Τζέραρντ: "Οι χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου" (VIDEO)

Ο Στίβεν Τζέραρντ παλεύει πολλά χρόνια να πάρει ένα πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ. Αρνείται προτάσεις ομάδων και μένει μια ζωή στην ομάδα της καρδιάς του. Πέρυσι έφτασε πιο κοντά από ποτέ, αλλά... γλίστρησε και αυτό τον πονάει ακόμη.

Τζέραρντ: "Οι χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου" (VIDEO)

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, πρωταγωνίστησε στην πιο μεγάλη στιγμή της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια αλλά... αρνητικά.

Στο παιχνίδι με την Τσέλσι, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League, η Λίβερπουλ κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Ο Τζέραρντ γλίστρησε και την άφησε να φύγει και μαζί και ο τίτλος.

Αυτοί οι τρεις μήνες από τότε μέχρι σήμερα (μαζί και με το Μουντιάλ), όπως είπε ο ίδιος ο 35χρονος μέσος, ήταν οι χειρότεροι της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Τζέραρντ:

"Είναι πιθανώς οι χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου. Το έχω δει κάποιες φορές. Δεν χρειάζεται να βλέπω συνέχεια κάτι τέτοιο για να συνεχίσω να πονάω.

Πόνεσα και τότε στα αποδυτήρια και όσο πέρναγαν οι εβδομάδες και όσο πέρναγαν οι μήνες. Σκόνταψα πάνω σε αυτό. Δεν το έκρυψα. Έχω τηλεόραση στο σπίτι και διάβασα εφημερίδες. Υπάρχουν τα social media. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν άντρας, να κοιτάξεις μπροστά και να το ξεπεράσεις. Να δεχτείς ό,τι έγινε. Δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Δεν έχασα τον εαυτό μου. Δεν αστόχησα σε πέναλτι, δεν έκανα κακή πάσα, ούτε λάθος. Γι' αυτό ήταν αισχρό. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη γλιστράει κάποια στιγμή στη ζωή του, είτε είναι πάτωμα, είτε σκάλες είτε οτιδήποτε.

Σε μένα, έγινε στο γήπεδο και σε κακή στιγμή. Αλλά σε ένα ράλι 38 αγώνων, γίνονται πολλά που καθορίζουν αν θα είσαι πρωταθλητής ή όχι. Τώρα έγινε σε άσχημη στιγμή και θα το αντιμετωπίσω.

Όταν έμαθα από τον Ρότζερς ότι αν θέλω να παίζω στην εθνική θα προσαρμοστούν τα παιχνίδια μου στη Λίβερπουλ, τότε σκέφτηκα και πήρα την απόφαση να σταματήσω γιατί δεν ήθελα να γίνει έτσι. Θέλω να είμαι διαθέσιμος, φρέσκος και να παίζω στο ύψιστο επίπεδο για τη Λίβερπουλ για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Πιστεύω ότι γινόμαστε δυνατότεροι με καλή ομάδα και καλό προπονητή. Υπάρχει αισιοδοξία στα αποδυτήρια. Δεν θέλουμε να είμαστε απλά για να συμπληρώνουμε νούμερα, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε εκεί.

Πολλές ομάδες το έκαναν. Και η Τσέλσι και η Σίτι και η Γιουνάιτεντ παρά την κακή χρονιά, η Άρσεναλ έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Θα είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα και έχουμε πιθανότητες, το πιστεύω.

Ήταν δύσκολο και με τον Λουίς (σ.σ. Σουάρες), θα είναι και χωρίς αυτόν. Όλοι βελτιώνονται και γίνονται δυνατοί. Και εμείς όμως έχουμε την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς, ο προπονητής ακόμα μια χρονιά εδώ, κάναμε καλές μεταγραφές και είμαστε αισιόδοξοι."

News 24/7

24MEDIA NETWORK