Ανανέωσε για πέντε χρόνια ο Νασρί

Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος αν όλα κυλήσουν ομαλά θα συμπληρώσει οκταετία στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ανανέωσε για πέντε χρόνια ο Νασρί

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο κι εξασφάλισα το μέλλον μου στην Σίτι. Τώρα είμαι 27 κι αν ακούσετε μερικούς από τους κορυφαίους προπονητές, θα σας πουν ότι η καλύτερη ηλικία ενός μέσου είναι μεταξύ 27 και 30, επομένως ελπίζω ότι θα προσφέρω τα καλύτερα μου χρόνια στην Σίτι", είπε αρχικά ο Γάλλος διεθνής.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε: "Μου πήρε καιρό να προσαρμοστώ στο Μάντσεστερ, καθώς όταν μετακομίζεις εδώ από το Λονδίνο, βιώνεις μια μεγάλη αλλαγή. Η περυσινή σεζόν, όμως, ήταν τέλεια. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο και αγαπώ τη ζωή στο Μάντσεστερ. Νιώθω πολύ εξοικειωμένος και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στο γήπεδο".

Ο Σαμίρ Νασρί, τέλος, προσέθεσε: "Γι' αυτό συμφώνησα να υπογράψω νέο συμβόλαιο γιατί νιώθω σαν στο σπίτι μου. Οι υποστηρικτές μας με έχουν στηρίξει πολύ και μου δίνουν αυτοπεποίθηση για να τα δώσω όλα. Τώρα ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και την υπεράσπιση του τίτλου μας".

Ο 27χρονος που δεν κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μετρά 129 συμμετοχές και 22 γκολ (τα 11 την περυσινή σεζόν) με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK