"Απών" από την προπόνηση, πήγε Αργεντινή ο Τέβες

Τη θέση του στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι επιβαρύνει περαιτέρω ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος απουσίασε από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

"Απών" από την προπόνηση, πήγε Αργεντινή ο Τέβες

Η απουσία του 27χρονου επιθετικού έρχεται σε μία περίοδο που ακόμα δεν έχει ξεχαστεί η τιμωρία που του επεβλήθη για την απόφαση του να μην μπει ως αλλαγή στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, Πολ ΜακΆρθι μίλησε στο Sky Sports και αποκάλυψε πως ο πελάτης του ταξίδεψε στην Αργεντινή, αλλά δεν μπορεί να πει περισσότερα μέχρι τη στιγμή της επιστροφής του.

Το μέλλον του Τέβες στη Σίτι γίνεται ακόμα πιο αβέβαιο μετά και την τιμωρία που του επεβλήθη αρχικά από τη διοίκηση της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ο Μαντσίνι τον έβαλε αρχικά να προπονείται μόνος του, ενώ μετά και την απολογία του στη διοίκηση του επεβλήθη πρόστιμο για μισθούς δύο εβδομάδων.

Η…εξήγηση του Μπαλοτέλι για τη συμπεριφορά του

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει απασχολήσει πολλές φορές τη κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά του. Ο Ιταλός επιθετικός αναγνωρίζει ότι κάνει πολλά περίεργα πράγματα, αλλά δηλώνει πως δεν είναι τρελός.

"Τα μέσα μιλούν περισσότερο για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, παρά σε ότι κάνω στο γήπεδο. Είναι φυσικό, αλλά εμένα με πειράζει. Δεν είμαι τρελός, αλλά μπορώ να κάνω περίεργα πράγματα", ήταν το σχόλιο του Ιταλού επιθετικού.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ίντερ, παρά το ότι ουσιαστικά αποτελεί το "μαύρο πρόβατο" για τους οπαδούς της.

Ο ίδιος άλλωστε έχει δώσει δικαίωμα μετά την απόφασή του να εξυμνήσει επανειλημμένα τη Μίλαν, χωρίς να διστάσει μάλιστα να φορέσει και τη φανέλα της σε δημόσιες εμφανίσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK