Δέχθηκε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έδωσε δύο ασίστ στα τελευταία λεπτά, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε το γεγονός ότι δέχθηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε 4-2 από την Στουτγκάρδη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην "Μερσέντες Μπενζ Αρίνα".

Δέχθηκε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι

Πλήρως αποτυχημένη ήταν η πρόβα τζενεράλε της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της σέντρας της Premier League, αφού ηττήθηκε 4-2 από την Στουτγκάρδη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη επί γερμανικού εδάφους.

Η αμυντική τετράδα της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι (Βενσάν Κομπανί, Μπακαρί Σανιά, Ελιακίμ Μανγκαλά, Αλεκσάνταρ Κολάροβ) εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και δέχθηκε τέσσερα αστεία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Φίλιπ Κόστιτς άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 15ο λεπτό, ο Ντάνιελ Ντιντάβι διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων με διαγώνιο πλασέ στο 31ο και εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Ντάνιελ Γκίντσεκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι, πάντως, βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ συνέβαλε με δύο ασίστ στη διαμόρφωση το τελικού 4-2 (ο Ιχεανάτσο Κελέτσι σκόραρε με κοντινό πλασέ στο 84ο λεπτό και ο Έντιν Τζέκο σημείωσε το, ενδεχομένως, τελευταίο γκολ του με τη φανέλα των "πολιτών", αφού σύμφωνα με το ESPN θα πάρει μεταγραφή στην Ρόμα .

News 24/7

24MEDIA NETWORK