Κιντ αντί Μαντσίνι

Η απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι δρομολογεί εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας, με τον Μπράιαν Κιντ να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Κιντ αντί Μαντσίνι

Η ήττα από τη Γουίγκαν στον τελικό Κυπέλλου και η απώλεια του μοναδικού τροπαίου που διεκδικούσε η ομάδα ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Μαντσίνι στην πόρτα της εξόδου, παρά το γεγονός πως είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μπράιαν Κιντ θα βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με Ρέντινγκ και Νόριτς καθώς και για την περιοδεία της Σίτι στην Αμερική.

"Ανακοινώνουμε το τέλος της συνεργασίας μας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για την ομάδα αλλά είναι συνέπεια του απολογισμού της φετινής χρονιάς. Η ομάδα απέτυχε στους στόχους που είχαμε βάλει από την έναρξη της περιόδου, εκτός από τη συμμετοχή στους ομίλους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ", ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

"Τα επιτεύγματα του Μαντσίνι στο σύλλογο μιλούν από μόνα τους, κέρδίσε τον σεβασμό του συλλόγου, του ιδιοκτήτη Σεΐχη Μανσούρ, τη δική μου αλλά και της διοίκησης για την αφοσίωση στο πόστο του και τον επαγγελματισμό που τον χαρακτήρισε τα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Το γεγονός πως κατέκτησε το 2011 το Κύπελλο Αγγλίας και την περασμένη χρονιά πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, τον έβαλαν στις καρδιές όλων μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα", τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK