Νασρί: "Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι ανόητοι"

Ανόητοι είναι κατά τον Σαμίρ Νασρί όσοι οπαδοί της Άρσεναλ αποφασίσουν να τον αποδοκιμάσουν κατά τη διάρκεια του τελικού του Community Shield, επειδή πλέον αγωνίζεται στη Σίτι. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Γάλλος κατά την "επίθεσή" του στους φιλάθλους των "κανονιέρηδων".

Νασρί: "Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι ανόητοι"

Ο Σαμίρ Νασρί για πολλούς φιλάθλους της Άρσεναλ θεωρείται "προδότης", για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος μέσος που μετακόμισε στους "Πολίτες" πριν περίπου 3 χρόνια, έχει γίνει αρκετές φορές στόχος των οπαδών των "κανονιέρηδων", οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία για να τον αποδοκιμάσουν.

Samir Nasri ( Manchester City )
Samir Nasri ( Manchester City ) ACTION IMAGES / PANORAMIC

Άρσεναλ και Σίτι θα βρεθούν αντιμέτωπες και στον τελικό του Community Shield το απόγευμα της Κυριακής (10/8) και έτσι ο Νασρί είπε να... προλάβει τους οπαδούς της ομάδας του Βενγκέρ, αποκαλώντας τους "ανόητους" αν αποφασίσουν να τον χλευάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα:

"Πιστεύω θα είναι ανόητοι αν κάνουν κάτι τέτοιο. Δεν είμαι οπαδός της Άρσεναλ, δεν είμαι από το Λονδίνο. Για να είμαστε ειλικρινείς, είμαστε επαγγελματίες και είναι λογικό να κοιτάμε πρώτα το συμφέρον μας.

Όταν η Σίτι μου έκανε πρόταση, ήταν η καλύτερη που είχα στα χέρια μου. Έχω κερδίσει τρόπαια με την ομάδα και είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν έχω πρόβλημα με τους οπαδούς της Άρσεναλ, αλλά αυτοί συνεχίζουν να έχουν μαζί μου''.

Νασρί: "Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι ανόητοι"

Ωστόσο, η επίθεση που εξαπέλυσε ο Νασρί προς τους οπαδούς της ομάδας του Λονδίνου δεν σταμάτησε εκεί: "Νομίζουν ότι αυτό που έκανα τους πρόδωσε. Αλλά δεν είναι έτσι.

Και ο Σανιά έκανε το ίδιο και ο Αντεμπαγιόρ και ο Κόλο Τουρέ. Αυτοί νομίζουν πως ο μόνος λόγος είναι τα χρήματα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός", τα λόγια του Γάλλου λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK