"Ο Γκουαρδιόλα έχει υποσχεθεί ότι θα πάει στην Σίτι το 2016"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο ο ίδιος έχει υποσχεθεί ότι θα καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο.

"Ο Γκουαρδιόλα έχει υποσχεθεί ότι θα πάει στην Σίτι το 2016"

Είναι γνωστό πως στον βρετανικό σύλλογο θαυμάζουν τη δουλειά του Γκουαρδιόλα και τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου έχει υποσχεθεί στους "πολίτες" πως θα καθίσει στον πάγκο τους όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους Βαβαρούς το καλοκαίρι του 2016.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Κάρλο Αντσελότι θα δει σίγουρα την πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι έπειτα από μια σεζόν χωρίς τίτλο. Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα υπήρξε υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στους πρώην πρωταθλητές Αγλλίας, ωστόσο η σκέψη αυτή εγκαταλείφθηκε γρήγορα αφού στην ομάδα θέλουν να κρατήσουν τη θέση... ζεστή για τον Γκουαρδιόλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK