Ο Γκουαρδιόλα "τα άκουσε χοντρά" από τον Γκάρι Νέβιλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι παραδίδει ποδοσφαιρικά σεμινάρια στη φετινή Premier League, ωστόσο ο Γκουαρδιόλα βρέθηκε στο στόχαστρο του Γκάρι Νέβιλ. Αιτία μία επιλογή του για το ματς με την Μπέρνλι!

Manchester City's manager Pep Guardiola gives a thumbs up to his players during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's manager Pep Guardiola gives a thumbs up to his players during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μετά τον πρώτο χρόνο... προσαρμογής του στην αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα απελευθερώθηκε και μαζί του και η Μάντσεστερ Σίτι, με το αποτέλεσμα να είναι οι "πολίτες" να συνδυάζουν ουσία και θέαμα και να απολαμβάνουν διαφορά 15 πόντων από την 2η Γιουνάιτεντ μετά από 25 αγωνιστικές.

Μία δήλωσή του όμως πριν από το ματς πρωταθλήματος με την Μπέρνλι ήταν αρκετή για να βάλει στο... στόχαστρο τον Καταλανό τεχνικό. "Θα έχουμε έξι παίκτες στον πάγκο για αλλαγές και όχι επτά επειδή δεν έχουμε άλλους παίκτες. Έχουμε μόνο έναν κίπερ και πέντε παίκτες διαθέσιμους.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν από την δεύτερη ομάδα αλλά έπαιξαν την Παρασκευή (έχασαν 1-0 από την Σουόνσι)", ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα, με τον Γκάρι Νέβιλ, παλαίμαχο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή, να του υπενθυμίζει πως υπάρχει και η ομάδα Νέων που δεν πρέπει να υποτιμάει...

"Ήλπιζα να μη δώσει τέτοια απάντηση, πρόκειται για ένα τεράστιο αστείο. Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να σηκώσει τώρα το τηλέφωνο και να καλέσει τον Γκουαρδιόλα για να μιλήσουν.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 24:  Pundits Jamie Carragher (L) and Gary Neville laugh prior to the Premier League match between West Ham United and Leicester City at London Stadium on November 24, 2017 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 24: Pundits Jamie Carragher (L) and Gary Neville laugh prior to the Premier League match between West Ham United and Leicester City at London Stadium on November 24, 2017 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Ξεχάστε τη δεύτερη ομάδα, υπάρχει η ομάδα Νέων. Φέρε ένα παιδί μαζί σου, άφησέ το να ταξιδέψει με την πρώτη ομάδα, να κάτσει στον πάγκο, να βιώσει την εμπειρία της συμμετοχής σε αγώνα της Premier League.

Εάν είσαι προπονητής στην Ακαδημία ή στις ρεζέρβες στην Μάντσεστερ Σίτι, σίγουρα θα σκέφτεσαι πως χάνεις το χρόνο σου. Ξεχάστε τα χρήματα που έχουν ξοδέψει, το να έχεις έξι παίκτες στον πάγκο είναι σαν να κάνεις διαμαρτυρία για κάτι.

Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής που έχει κάνει απίστευτη δουλειά και οι εμφανίσεις της ομάδας του είναι εξαιρετικές. Όμως τέτοια πράγματα σε απογοητεύουν, δεν χρειάζεται να τα κάνει αυτά", ήταν το καυστικό σχόλιο του Γκάρι Νέβιλ.

Σημειώνεται πως η Σίτι απέτυχε να ολοκληρώσει το deal με την Λέστερ για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ενώ στη λίστα των απόντων ελέω τραυματισμού είναι αυτή την περίοδο οι Σίλβα, Σανέ, Ντελφ, Μεντί και Ζεζούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK