Ρατσιστικό χτύπημα με... κλωτσιά εναντίον του Στέρλινγκ

O Ραχίμ Στέρλινγκ βίωσε μία σοκαρισιστική επίθεση έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι από άγνωστο που τα είχε με το... χρώμα του. Η βλακεία αποδείχθηκε ανίκητη και πάλι.

Manchester City's Raheem Sterling, right, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Sterling AP

Aντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του ρατσισμού ήρθε το Σάββατο το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Λίγο πριν περάσει την πύλη του κέντρου, ο Αγγλος επιθετικός άκουσε έναν άντρα, που από ότι φαίνεται του είχε στήσει καρτέρι, να τον αποκαλεί "αράπη". Ο εν λόγω όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά εν συνεχεία επιτέθηκε στον παίκτη της Σίτι και τον χτύπησε στο πόδι!

Και μη χειρότερα δηλαδή. Το περιστατικό έμεινε μέχρι και την Κυριακή μόνο μέσα στους κόλπους της ομάδας αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήθελε να διαταράξει την ησυχία των παικτών του ενόψει του ματς με την Τότεναμ.

Στην εν λόγω αναμέτρηση ο Στέρλινγκ όχι μόνο αγωνίστηκε αλλά πέτυχε και δύο γκολ στο άνετο 4-1 των "Πολιτών" που τους κράτησε σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Που να μην είχε και πέσει και θύμα επίθεσης δηλαδή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK