Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντελφ

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον και επίσημα ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Άστον Βίλα, Φάμπιαν Ντελφ. Συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους "Πολίτες" υπέγραψε ο 25χρονος Άγγλος μέσος.

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντελφ

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι, αποκτώντας για τα επόμενα πέντε χρόνια τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Άστον Βίλα, Φάμπιαν Ντελφ για 11.500.000 ευρώ.

Μάλιστα η συγκεκριμένη μεταγραφή είχε γίνει σήριαλ στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες μιας και ο 25χρονος μέσος άλλαξε δύο φορές άποψη στο τελευταίο 24ωρο. Αν και αρχικά δήλωσε πως: "Δεν φεύγω. Θα μείνω εδώ και θα ηγηθώ του συλλόγου", τελικά φαίνεται πως οι άνθρωποι της Σίτι τον έπεισαν να τους πει το πολυπόθητο "ναι".

Ο Άγγλος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των "Πολίτων" το απόγευμα της Παρασκευής (17/7) και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις, στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από το σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα με το νούμερο "18", ενώ θα ταξιδέψει άμεσα με προορισμό την Αυστραλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK