Συγγνώμη της Σίτι στον σερ Άλεξ για το πλακάτ του Τέβες

Το πλακάτ του Κάρλος Τέβες για τον σερ Άλεξ Φέρκιουσον προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και της ίδιας της ομάδας του Αργεντινού επιθετικού. Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε την απογοήτευση για τη συμπεριφορά του Τέβες προς τον πρώην προπονητή του.

Συγγνώμη της Σίτι στον σερ Άλεξ για το πλακάτ του Τέβες
tevez2103.jpg

Ο Αργεντινός φορ στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Σίτι σήκωσε μακάβριο πλακάτ για τον Φέργκιουσον με τον οποίο είχαν έντονες σχέσεις την εποχή που συνυπήρχαν στη Γιουνάιτεντ.

Το ιστορικό του πλακάτ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, άρχισε όταν ένας οπαδός της Σίτι κατασκεύασε το "R.I.P. FERGIE" και το πέταξε στο λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν οι παίκτες της Σίτι. Ο Τέβες ήταν αυτός που το πήρε και το έδειχνε στον κόσμο.

"Το ότι ο Τέβες το δέχτηκε και το κράτησε είναι σφάλμα του. Ο σύλλογός μας θέλει να εκφράσει τη λύπη του για αυτό που έγινε και να απολογηθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Σίτι.

Αργότερα, τα μπάλωσε και ο ίδιος ο Τέβες: "Δεν ήθελα να δείξω ότι δεν σέβομαι τον Φέργκιουσον, τον οποίο θαυμάζω τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως προπονητή", τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK