Χάνει το ντέρμπι ο Σίλβα

Απών από το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ (Κυριακή 2/11) θα είναι ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Χάνει το ντέρμπι ο Σίλβα

Εκτός δράσης για τις επόμενες τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα παραμείνει ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Νιούκαστλ στο πλαίσιο του League Cup την περασμένη Τετάρτη (29/10).

Ως εκ τούτου, ο 28χρονος θα χάσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ την Κυριακή (2/11) στο "Έτιχαντ", ενώ είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός και στο ματς με την ΤΣΣΚΑ για το Champions League.

Εκείνος που επιβεβαίωσε την είδηση ήταν ο Μανουέλ Πελεγρίνι, ο οποίος επεσήμανε: "Ο Νταβίντ έχει ένα πρόβλημα στον σύνδεσμό του. Πιθανότατα θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες οπότε δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.

Ο Γιάγια έχει ένα μικρό πρόβλημα, θα δούμε πως θα είναι αύριο, αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσει προβλήματα".

Ο Χιλιανός είχε περιγράψει τον Σίλβα ως τον πιο απαραίτητο παίκτη για τους "πολίτες", ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να "υποβαθμίσει" την απουσία του. "Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά έχουμε το ρόστερ μας και πρέπει να τον αντικαταστήσουμε με κάποιον άλλο παίκτη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK