Ανακοινώθηκε ο Ρόχο

"Μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου", χαρακτήρισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάρκος Ρόχο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο κι ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Ανακοινώθηκε ο Ρόχο

Ο Αργεντινός μπακ-χαφ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι αποκτήθηκε έναντι 25.040.000 ευρώ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αντίθετα ο Νάνι έκανε το ανάποδο δρομολόγιο, καθώς την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

"Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνίζομαι πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Premier League είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι όνειρό μου που θα έχω την ευκαιρία να παίζω σε αυτήν με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Είμαι νέος και ανυπομονώ να συνεχίσω να μαθαίνω. Είναι μεγάλη μου ευκαιρία που θα προπονούμαι υπό τις οδηγίες ενός τόσο έμπειρου τεχνικού όπως ο Λουίς Φαν Χάαλ. Θα δουλέψω σκληρά για να κατακτήσουμε με τους συμπαίκτες μου τρόπαια", είπε ο Μάρκος Ρόχο.

Ο Λουίς φαν Χάαλ, από την πλευρά του, δήλωσε: "Ο Μάρκος είναι ένας πολύ χαρισματικός αμυντικός. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να αγωνιστεί είτε ως αριστερό μπακ, είτε ως στόπερ. Έχει τεχνική, δύναμη και φυσικά θέληση να μάθει ακόμα περισσότερα, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του είναι λαμπρό. Παίζει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, ήταν πολύ καλός στο Μουντιάλ και είμαι βέβαιος πως αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK