Αναβρασμός στη Γιουνάιτεντ για Ράμος

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έντονα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά του Σέρχιο Ράμος. "Το μόνο που ήθελε ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως "ναυαγεί", ύστερα από την απόφαση του Ισπανού αμυντικού να συναντηθει με τον προεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Star", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα αισθάνονται προδομένοι και θιγμένοι από τη συμπεριφορά του 29χρονου άσου.

"Πιστεύαμε πως ο Σέρχιο Ράμος ήθελε να υπογράψει μαζί μας και είχε την πρόθεση να φύγει από τη Ρεάλ", αποκάλυψε μέλος της διοίκησης των "Κόκκινων Διαβόλων" και συνέχισε: "Του ζητήσαμε να εκφράσει δημόσια την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ προκειμένου να διευκολύνει τη μεταγραφή, αλλά το μόνο που αποδείχθηκε ήταν πως ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του".

Η Γιουνάιτεντ είχε προσφέρει 50.000.000 ευρώ στους "μερένγκες" για την απόκτησή του, αλλά η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή. Πλέον, με βάση τα νέα δεδομένα θεωρείται απίθανο οι Άγγλοι να επιστρέψουν με νέα πρόταση.