Δίνει 153 εκατ. ευρώ για τον Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "As" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να δαπανήσει το ποσό των 153.000.000 ευρώ για να κάνει "δικό" της τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Δίνει 153 εκατ. ευρώ για τον Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Μετά τα δημοσιεύματα του περασμένου σαββατοκύριακου στην Αγγλία που ανέφεραν πως η Γιουνάιτεντ έχει στο στόχαστρό της για το προσεχές καλοκαίρι τον Γκάρεθ Μπέιλ, έρχεται ένα πρωτοσέλιδο "φωτιά" από την "As" να αποκαλύψει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν σκοπό να δαπανήσουν 153.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Ουαλού επιθετικό.

Σύμφωνα με τον Γκιγιέμ Μπαλάγκε, ο Λουίς φαν Χάαλ έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως η ομάδα χρειάζεται δύο κεντρικούς αμυντικούς, ένα μέσο και έναν επιθετικό.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος σημειώνει πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπέιλ ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει.

Ο Μπέιλ είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη, ενώ το γεγονός πως αρκετοί από τους συμπαίκτες του μιλάνε αγγλικά τον έχει βοηθήσει στην προσαρμογή του. Όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας:

Δίνει 153 εκατ. ευρώ για τον Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK