Εμπιστεύεται τον Ουίλσον η Γιουνάιτεντ

Ο Τζέιμς Ουίλσον δεν είναι ακόμα βασικός στέλεχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τον αγγλικό σύλλογο να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον παίκτη.

Εμπιστεύεται τον Ουίλσον η Γιουνάιτεντ

Ο μόλις 20χρονών επιθετικός, προϊόν των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ, ανανέωσε μέχρι τον Ιούνιο του 2019 αφού η ομάδα είδε στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει στο άμεσο, και όχι μόνο, μέλλον.

"Η ανάπτυξή του είναι συνεχής και προς τη σωστή κατεύθυνση. Τον περιμένει ένα λαμπρό μέλλον, αφού πρόκειται για πολύ ταλαντούχο που διακρίνεται για την ικανότητά του στο γκολ" τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Λουίς φαν Χάαλ.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ