"Έζησε για ένα χιλιοστό ο Ρούνεϊ"

Στη συγκλονιστική αποκάλυψη πως αν ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στο ματς με την Φούλαμ ήταν ένα χιλιοστό πιο βαθύς τότε ο Άγγλος επιθετικός θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή του, προέβη η βρετανική "Sun".

"Έζησε για ένα χιλιοστό ο Ρούνεϊ"

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε χτύπημα στο μηρό από τις τάπες του Ούγκο Ρονταλέγκα, με αποτέλεσμα να σκιστεί το πόδι του. Στο Ρούνεϊ έγιναν ράμματα ενώ όπως αποκαλύπτει η "Sun" αν η πληγή ήταν ένα χιλιοστό πιο βαθιά θα έφτανε στη μηριαία αρτηρία του Ρούνεϊ και ο παίκτης θα μπορούσε να πεθάνει μέσα σε 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο επικεφαλής του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ, τόνισε: "Αυτό είναι μια συνεχής διαδικασία, δεν έχουμε τελειώσει. Το ψάχνουμε", ενώ διαβεβαίωσε ότι τα παπούτσια του Ρονταλέγκα ελέγχθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή, Φιλ Γκιμπς, πριν ο παίκτης της Φούλαμ περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ από την πλευρά του δήλωσε: "Ήμουν τυχερός, για να είμαι ειλικρινής, επειδή ήταν ένα χιλιοστό μακριά από την αρτηρία μου. Θα μπορούσαν να έχουν πάει πολύ χειρότερα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, ήμουν αρκετά τυχερός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK