Φαλκάο, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία

"Μυθικό" θα είναι το συμβόλαιο του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κολομβιανό να εισπράττει περίπου 23.000.000 ευρώ το χρόνο, το οποίο τον κάνει αυτομάτως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου!

Φαλκάο, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ την τελευταία στιγμή κατάφερε να κλείσει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Κολομβιανό επιθετικό της Μονακό, προσφέροντάς του ωστόσο ένα "σκασμό" λεφτά για να τον φέρει στο Μάντσεστερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φαλκάο υπέγραψε συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους" με εβδομαδιαίο μισθό που φτάνει τα 437.000 ευρώ! Αυτό σημαίνει πως μέσα σε ένα χρόνο θα έχει βάλει στην τσέπη του ένα ποσό κοντά στα 23.000.000 ευρώ.

Φαλκάο, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως πλέον ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ κατατάσσεται πρώτος στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μέχρι πρότινος στην κορυφή βρισκόταν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Σαμουέλ Ετό στην ρωσική Ανζί που του απέφερε περίπου 20.000.000 ευρώ, ενώ στα ίδια ποσά κυμαίνεται κι αυτό που έχει υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο Γουέιν Ρούνει έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του να έχει το "υψηλότερο συμβόλαιο της ομάδας''. Αυτό βέβαια σημαίνει πως αφού ο Φαλκάο θα παίρνει αυτό το ποσό, θα πρέπει και το συμβόλαιο του Άγγλου (τώρα είναι περίπου 19.500.000 ευρώ το χρόνο), να ανέβει και να φτάσει τα χρήματα του Κολομβιανού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK