Φαν Χάαλ: "Δεν είμαι σοκαρισμένος"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλτον Κέινς Ντονς, ότι δεν είναι σοκαρισμένος από τη βαριά ήττα (4-0). Διαβάστε γιατί...

Φαν Χάαλ: "Δεν είμαι σοκαρισμένος"

"Φυσικά και είμαι απογοητευμένος, όμως μπορώ να το αναλύσω. Επίσης δεν είμαι σοκαρισμένος γιατί ξέρω πως τέτοια πράγματα συμβαίνουν, επίσης πιστεύω ότι η Μίλτον έπαιξε καλά, επιθετικά και είχε αρκετή δόση τύχης", είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός μετά την ήττα με 4-0 από την Μίλτον.

Στη συνέχεια είπε για το κακό ξεκίνημα: "Είναι δύσκολο να ξεκινάς στην Αγγλία με δυο ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ήττα στο Κύπελλο, όμως όσο κι αν ακούγεται περίεργο στους οπαδούς μας, ας πιστέψουν στην ομάδα και τη φιλοσοφία του Φαν Χάαλ. Πρέπει να το κάνουν, γιατί χτίζουμε μία νέα ομάδα και οι νέες ομάδες δεν φτιάχνονται σε έναν μήνα".

Τέλος για το που θα χωρέσει στην ενδεκάδα ο Ντι Μαρία, τόνισε: "Θα δούμε στην πορεία. Υπάρχει η σκέψη να αλλάξει το σύστημα σε 3-4-1-2. Δεν υπάρχει κανένα μαγικό κουμπί που τα κάνει όλα ανα λειτουργήσουν. Μέσα από την προπόνηση και το χρόνο θα φανεί πως θα χωρέσουν όλοι.

Πήρα τον Ντι Μαρία γιατί μπορεί να παίξει και στα άκρα και στο κέντρο. Το ίδιο είχα κάνει και στην Μπάγερν με τον Ρόμπεν".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ διασυρμός για Γιουνάιτεντ (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK