Φαν Χάαλ: "Ήμασταν απογοητευτικοί στην άμυνα"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σουόνσι στην πρεμιέρα της Premier League, έκανε λόγο για πολύ κακή εικόνα της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι, ενώ τόνισε πως χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Φαν Χάαλ: "Ήμασταν απογοητευτικοί στην άμυνα"

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Γιουνάιτεντ στον πρώτο επίσημο αγώνα του Φαν Χάαλ στο "Ολντ Τράφορντ". Οι "κόκκινοι διάβολοι" γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Σουόνσι και ο Ολλανδός τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα, στάθηκε στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του:

"Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που είχαμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε στα φιλικά, αυτό είναι απογοητευτικό γιατί το σημερινό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Ήμασταν απογοητευτικοί στην άμυνα, γι' αυτό χάσαμε σήμερα", τα πρώτα λόγια του Φαν Χάαλ.

Φαν Χάαλ: "Ήμασταν απογοητευτικοί στην άμυνα"

Ενώ συνεχίζοντας τόνισε: "Χρειαζόμαστε άμεσα αμυντικούς. Σήμερα δεν παίξαμε ως ομάδα, αυτό ήταν το λάθος μας".

Όπως ήταν λογικό, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ σχολίασε και την απόφασή του να αλλάξει το σύστημα της ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: "Έκαναν το γήπεδο να φαίνεται μεγαλύτερο και έπρεπε να τους πιέσουμε πολύ περισσότερο. Το σύστημα 4-3-3 είναι καλύτερο για να πιέζεις. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να κάνουμε το 2-1, αλλά οι ευκαιρίες δεν λένε τίποτα από μόνες τους, αν δεν γίνονται γκολ".

Διαβάστε ακόμη:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι 1-2 (VIDEOS)

Ξέσπασε το twitter για Φαν Χάαλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK