Φαν Χάαλ: "Μόνο με θαύμα θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Υπερβολικά... προσγειωμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λουίς Φαν Χάαλ, λέγοντας ότι μόνο με θαύμα θα κατακτήσει με την ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το πρωτάθλημα Αγγλίας φέτος.

Φαν Χάαλ: "Μόνο με θαύμα θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Αισιόδοξος -σε βάθος χρόνου- και ρεαλιστής φαίνεται να είναι ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ καθώς σε δηλώσεις του τόνισε πως σίγουρα κάποια στιγμή η ομάδα και ο ίδιος θα πετύχουν, αλλά χρειάζεται χρόνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Μόνο με θαύμα η Μάντσεστερ θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να λέμε ότι είναι αδύνατο γιατί όλα είναι πιθανά αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο. Η οικογένεια Γκλέιζερ το αντιλαμβάνεται, διαφορετικά δεν θα είχα δεχτεί την δουλειά. Έχω συζητήσει τα πάντα μαζί τους. Είχαμε πολύωρες συζητήσεις όπου τους ανέλυσα τα σχέδια μου για την ομάδα.

Η εμπειρία μου από τις προηγούμενες ομάδες μου έχει δείξει ότι η αρχή είναι πάντα δύσκολη σε μία νέα ομάδα. Ένας προπονητής πρέπει να κρίνεται την δεύτερη σεζόν σε έναν σύλλογο. Ωστόσο, με την Μπάγερν, κέρδισα το πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά άρα όλα είναι πιθανά.

Όταν πήγα στην Μπάγερν η ομάδα δεν είχε σταθερότητα αλλά στο τέλος πήραμε τον τίτλο. Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα υπήρχε σταθερότητα γιατί η ομάδα είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα. Το πρόβλημα στην Μάντσεστερ είναι ότι δεν υπάρχει ισορροπία στις επιλογές.

Έχουμε εννιά παίκτες που αγωνίζονται ως 9 και έξι παίκτες που αγωνίζονται ως δεκάρι ενώ δεν έχουμε αρκετούς αμυντικούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK