Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ απ' ότι φαίνεται θέλει να γίνει "Special One" στη θέση του... "Special One"! Διαβάστε τα όσα αποκάλυψε ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την ομάδα του, αλλά και για την ζήλια του Ζοζέ Μουρίνιο.

Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι και επίσημα πλέον ο διάδοχος του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του και φάνηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και στον αντίπαλό του πλέον, Ζοζέ Μουρίνιο.

"Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω το πρωτάθλημα στην πρώτη μου σεζόν, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση. Στην Ισπανία πήρα τίτλο την πρώτη μου χρονιά και στην Γερμανία το ίδιο. Αυτός είναι ο στόχος"

Σε ένα σπορ μπορείς να κερδίσεις, αλλά και να χάσεις. Η αλήθεια είναι όμως πως το δεύτερο δεν το έχω δει και πολλές φορές στην καριέρα μου!"

Τα πρώτα λόγια του 62χρονου κόουτς επιβεβαίωσαν τον τίτλο του "αλαζόνα" που του προσάπτεται, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον Σερ Άλεξ: "Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα πίεσης δεν είναι ότι ο Φέργκιουσον παρακολουθεί τα ματς, εγώ ασκώ πολύ μεγαλύτερη στον εαυτό μου παρά οι άλλοι. Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση, εκεί που ήταν η ομάδα όσο καθόταν στον πάγκο ο Σερ Άλεξ"

Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

Ο Ολλανδός αποκάλυψε ακόμα ότι από το 2002 ήταν ο υποψήφιος να διαδεχθεί τον Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία, με τον οποίο μάλιστα είχαν μιλήσει και τότε: "Η Γιουνάιτεντ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Από πλευράς μάρκετινγκ, αλλά και από πλευράς μπάτζετ. Πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. Σίγουρα θα πιω ένα ποτό με τον Φέργκιουσον. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Συμπαθούμε ο ένας τον άλλον εδώ και χρόνια".

Μετά τον Φέργκιουσον, σειρά είχε και το αντίπαλον δέος πλέον του Ολλανδού που ακούει στο όνομα...Ζοζέ Μουρίνιο: "Ο Μουρίνιο ήταν ο πρώτος που του έστειλα μήνυμα ότι θα πάω στη Γιουνάιτεντ και μου απάντησε ότι ζηλεύει το βιογραφικό μου και τις ομάδες που έχω δουλέψει. Ειδικά τη μεγάλη Αλκμάαρ!", σχολίασε γελώντας.

Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

Επίσης ο Φαν Χάαλ αποκάλυψε πως οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ επικοινώνησαν μαζί του αμέσως μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες.

"Ήμουν ανάμεσα στο να αποσυρθώ ή να έρθω στην Αγγλία. Η γυναίκα μου ήθελε να αποσυρθώ, αλλά τελικά αποφασίσαμε να πάμε στην Αγγλία. Ένας σημαντικός λόγος που με επέλεξε η Γιουνάιτεντ ήταν το ότι μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες".

Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

Ενώ στο τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει και τις απαραίτητες φιλοφρονήσεις στο πρόσωπό του: "Δεν πήρα εγώ τηλέφωνο την Γιουνάιτεντ, ούτε την Μπάγερν. Αυτοί με πήρανε και είμαι περήφανος γι' αυτό. O Φαν Χάαλ είναι ρεαλιστής".

Διαβάστε ακόμη:

Φαν Χάαλ και επίσημα

Τάδε έφη Λουίς φαν Χάαλ: "Είμαι ο καλύτερος, είμαι αλαζόνας αλλά και ειλικρινής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK