Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν είναι άνδρας ο Γκουαρδιόλα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε τι είχε πει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ακόμη οι δυο τους ήταν στη Μπαρτσελόνα, με τον Σουηδό να θεωρεί... άνανδρο τον νυν προπονητή της Σίτι.

Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν είναι άνδρας ο Γκουαρδιόλα"

Οι σχέσεις μεταξύ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι καλές, αυτό είναι γνωστό. Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γιουνάιτεντ, με τον Σουηδό να αποκαλεί... ανώριμο και άνανδρο τον αντίπαλο κόουτς, αποκαλύπτοντας έναν διάλογό τους όταν ακόμη βρίσκονταν στη Μπαρτσελόνα.

"Όταν ήμασταν μαζί τότε στη Μπάρτσα είπα στον Πεπ ότι θυσιάζει όλους τους ποδοσφαιριστές τους για χάρη του Μέσι. Μου είπε πως με καταλαβαίνει. Στο επόμενο παιχνίδι βρέθηκα στον πάγκο. Και στο επόμενο και στο επόμενο. Από τότε δεν μου μιλούσε και δεν με κοιτούσε καν. Κατάλαβα πως δεν έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους η στάση αυτή.

Αυτός είχε το πρόβλημα, αυτός έπρεπε να το συζητήσει μαζί μου. Διάβασα πως έγινε το ίδιο και με τον Ετό και τον Μάντζουκιτς. Δεν είναι ο χειρότερος προπονητής που έχω δουλέψει, αλλά είναι ο πιο ανώριμος. Ένας άνδρας λέει το πρόβλημα που έχει με κάποιον, αλλιώς δεν είναι άνδρας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK